Posts

Showing posts from May 16, 2010

Hujan Di pagi Hari

Image
hari ni sabtu...
tak keja boleh awat aktiviti yang tergendala sekian lama..
tapi pagi tadi hujan..
jadi mood dah tak ada dah...
mendung je kat luar tu..macam nak hujan balik..

Nasi Lemak ,Ayam Goreng Berempah n Kopi O

Hujan lak pagi ni ....ingat kan lepas subuh nak sambung beradu...tapi dari semalam dah berniat nak wat nasi lemak
bersiap juga le kedapur lepas solat subuh. Selepas bersilat kat dapur maka pukul 8 siap le..

Ada orang tu (anak teman no 2 makan tak sedor diri)sampai terbungkang le..punya le banyak makan.
Image
Image

Makanan Tengah hari untuk anak2 kat umah

Hari ni sebelum gi keja teman memasak lauk2 untuk anak2 makan tengah hari nanti ...
pandai2 le dia orang..

juadah untuk ari ni..kari ikan nyok2,daging goreng kunyit n terung berlado...sorry le Hariz ari ni ibu tak masak lauk pebret awak...makan le apa yg ada...
Image
Image
Image
Hari yang membosankan...

hari ini ...bosannnnnnnnnnn...keja tak ada..apa nak buat ha.. fb dah sudah..bosan gak..tu masa time sibuk gaduh la penat le buzz le..
ha..keja semua dah siap.. apa lagi rilex la...
bukan x ada keja..cari le keja update file ke...buat backup file ke..
itu pun tak reti2 gak..