Posts

Showing posts from April 25, 2010

terkantoi ngan boss

Image
pukul 9.30 pagi tangan teman dah gatal nak ber'sms' ngan ngan cik mah kawan sekolah teman tu..dah sampai 'pejabat' ke..send le



tiba ring,ring handphone teman berbunyi..boss call..

teman> hello Haji..ada ape haji ? boss jawap..kak yani sms saya dah sampai ke pejabat nape? ada pe hal kat pejabat ni?

teman>allah haji sorry kak yani silap anto sms....kak yani nak anto kat kawan..

boss jawap>ingat nak buat spot check kat saya kat mana saya ada..saya ada kat pejabat tanah ni..

teman> sorry le haji..(wakakaaaa suara-suara teman2 sepejabat mentertawakan teman)



alamak cam ne teman boleh tak perasaan send kat sapa tadi..kacau tul nasib baik sms tu tak tulis yg bukan2...kalau tidak....habis le teman..

jumpa kawan sekolah

Image
entry semalam tergantung...
jumpa Rahmah dlm fb...memang dah lama cari Rahmah dlm fb...rupe2nye nama ayah dia dah lain..sampai berjanggut pun takan jumpa....dia pun mencari teman rupenye..

Dari jumpa Rahmah dapat le jumpa yang lain....pada 25hb Mac 2010 dapat le jumpa le kekawan yg lain di KL...seronoknye...banyak yg dah berubah..saiz badannye..rupenye..ada yg masih mengacam hehehe..yg paling best dapat jumpa Suhayati Dzali n sape lagi kalau tak "boyfriend"teman ni si Rahmah...masa zaman sekolah dia ni lain sikit....ni masih cari Norizan Hashim..

Buat blog.

Atas cabaran Cik Mah dari akak-akak.blogspot.com teman telah membuat blog sendiri. Bukannye tak penah buat blog sebelum ni..tapi untuk luahan rasa dan terlalu pribadi..hehehe
rahsia le tu..

Punya le susah nak fikirkan apa le nama blog nak bagi...maka tercipta le "Manjalara-Kehidupan"
Akak hari ni teman ada blog dah boleh le kita anto coment ye..Akak-akak.blogspot.com...kawan sekolah teman dari Form 4-5 masa kat sekolah menengah...kira kawan baik le..tapi kami memang satu sekolah dari form 1..cuma satu kelas masa form 4 n 5..

Jumpa balik dlm FB...