terkantoi ngan boss




pukul 9.30 pagi tangan teman dah gatal nak ber'sms' ngan ngan cik mah kawan sekolah teman tu..dah sampai 'pejabat' ke..send le




tiba ring,ring handphone teman berbunyi..boss call..


teman> hello Haji..ada ape haji ? boss jawap..kak yani sms saya dah sampai ke pejabat nape? ada pe hal kat pejabat ni?


teman>allah haji sorry kak yani silap anto sms....kak yani nak anto kat kawan..


boss jawap>ingat nak buat spot check kat saya kat mana saya ada..saya ada kat pejabat tanah ni..


teman> sorry le haji..(wakakaaaa suara-suara teman2 sepejabat mentertawakan teman)




alamak cam ne teman boleh tak perasaan send kat sapa tadi..kacau tul nasib baik sms tu tak tulis yg bukan2...kalau tidak....habis le teman..

Comments

  1. yani...
    lawaklah... mujuqlah takda citer 'panas' yg boss baca... adoih la... awatlah...

    ReplyDelete
  2. akak..kalau citer `panas' dan2 tu anto surat berhenti..malu..hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Macam biskut pulak ya..sekejap ada sekejap tak de..

Sup ikan Gruk-gruk ..untuk org dlam pantang

Pokok Mata Kucing