Posts

Showing posts from November 8, 2015

Macam biskut pulak ya..sekejap ada sekejap tak de..

Image
Aduhaiiii...tenggelam timbul je teman ni kan. Nak kata busy sangat idak le. Cuma tak perasaan nak menulis di blog je. Ni nak cerita cuti dewali semalam ikut encik Laki balik Taiping nak tempah batu nensan pak mertua. Selesai urusan En.Laki pun bertanya nak pi mana pulak..hehehe pucuk di cita ulam mendatang. Teman pun moh le kita ke Kuala Sepetang. Buat apa katanya..Ada le...jom le kita jejalan kesana tengok kilang arang ke tengok ikan Segar ke..itu jawap teman. Teman idak le penah sampai ke sana sampai ke jeti cuma sampai kt warung mee udang je..yang rasa macam mee Bandung je...tapi udang nya jangan cerita le punya la banyak..
Akhirnya sampai juga le teman ke Kuala Sepetang semalam....wah ramainya pelancung..depa naik bot melawat sangkar ika,tengok burong helang.Apek tokeh bot tu cerita 1 kepala Rm25 satu jam.Tapi tak pe le kita hold dulu lah anak2 tk semua pegi..kesian pulak yang tinggal kat umah tu
pegi Kuala Sepetang jangan tak rasa mee udang.Yang ni bukan mee udang mak jah tu.Yang…