Posts

Showing posts from June 27, 2010

Rabu yang meletihkan....bizinyerrrrrrrrrrrrr

Aduhi...letihnye teman...penatnya edit plan...dah le tak tido2...ngantuk gila..bila le nak siap...besok last dah nak submit...malam ni bersekang mata lagi le jawapnye... dah keja terpaksa le...janji boss menghargai keja teman..mintak2 dapat le bonus 2 bulan ke..ahaksss..

Happy Sunday....Sukan Tadika Kemas

Image
Hari minggu lepas gi ke acar sukan tadika kemas..anak pompuan teman masuk sukan ni le gambo dia..letih sungguh ..balik kena masak...lepas anak n boss makan ..teman tumbang..


lepas upacara ibu bapa tarik tali..anak2 pulak...seronok pulak tengok dia org tarik tali ramai2
cepat dek...pancing ikan tu ...balik nanti ibu buat gulai..

abang macho masuk upacara tiup belon sampai pecah...kat umah tunjuk terror..bila kat padang...abang macho tak le terror...ekk


adik ni bersungguh2 nampaknye...cepat dek...



wira2 bangsa..."tak melayu hilang didunia"...kata2 hikmat dari Hang Tuah..ini lah warisan kita




bersemangat nampaknye adik2 ni nak bersukan....





ini ibunye..boring gak nak tunggu upacara nak bermula..possing jap k gak..






ni abang macho...selalu perasan dia comel..tiap2 hari mesti bangun awal...tido pun awal..hari ni dia yg ikut gi adiknye sukan..sbb bangun awal...kalau tidak kena tinggal...







Resepsi Anak Jiran Pada hari Sabtu lepas "Selamat Pengantin Baru Husna n Ariff"

Image
ini ada lah gambor pengantin ...anak jiran kat sebelah rumah..Kak Wati dan Abang Basri..meriah juga ..ramai tetamu yg datang.."Selamat pengantin baru buat Husna dan suami semoga berkekalan hingga ke akhir hayat"
Husna...nampak sweet dengan warna purple..purple ke meron ni...

persandingan husna n ariff alamak tak rotate lak gambo ni...tapi nampak sweet jerr..






sama cantik sama padan




Malam akad nikah





Penternak kutu "berjaya"

Image
Budak ni dah jadi seorang penternak yg berjaya...banyak betul dia membela binatang ni..patut le tergaru2 je..syok nye dapat mengerjakan kepalanye semalam...smapai teman pun dah jadi penternak juga..nanti boleh jadi pengedar la..

Lunch for today....Mee Suah..ermmm sedapnye

Image
Ini lah mee suah sup yang teman makan untuk lunch tadi..jadi le sedap jugak...ada fish ball, fish cake..dapat le adik2 yg keja site numpang makan..depa tengah lapor..bedal semuanye ler..