23.03.2011 Result SPM nak kuar dah..

Hari ni mungkin dalam pukul 10am..keluar le result spm..ya allah ya tuhanku ku bermohon kepadamu ..beri lah kejayaan yg cemerlang ke atas anak ku haziq...

hari ni Gg(panggilan manja untuk Haziqq) anak kedua ku...akan mengambil keputusan SPM...aku harap dia mendapat kejayaan yg cemerlang.Dia baru je balik dari PLKN kat Balik Pulau.Selain Along(hafizuddin) dia lah menjadi harapan dan contoh pada adik2nya yg seramai 3 org. tu.

Haziqq ni budak yg baik(insyallah), mendengar kata,tak suka keluar rumah tak tentu arah,manja sikit, tapi berdikari..(lebih2 lak puji..kalau dia baca blog ni berbangga..hu)

Gg...semoga berjaya...ibu doakan yg terbaik untuk Gg...apa result yg Gg dapat ibu terima dengan seadanya...kalau dapat keputusan yg terbaik ibu bangga ngan Gg..

Comments

Popular posts from this blog

Sup ikan Gruk-gruk ..untuk org dlam pantang

Pokok Mata Kucing

aduhai..ni yg malas jumpa dr. ni...............