Dah lama tak menulis di blog ni......

Tahun 2014 dah hampir 3 bulan berlalu nape la malas nak update blog...huhuhu.Tak ada idea nak menulis..cerita banyak nak tulis tapi..tak tau mana nak mula.Tapi ini pun dah cukup baik ...tanda2 nak menulis balik tu ada balik.




Kerja di pejabat perlu disiapkan dengan berapa segera tapi mood semua nya hilang agaknya faktor usia banyak mempengaruhi juga kut.Rasa letih dan mengantuk sentiasa hinggap dalam diri.Agaknya macam mana la kalau keja kerajaan terpaksa kerja sampai umur 60 tahun.Ini baru masuk nak jadi warga emas dah rasa layu ..tak macam dulu2 keja boleh tekun.Agaknya aku perlu pencen awal huhuhuh tapi anak masih bersekolah rendah...kena fikir banyak kali gak ni.Di usia begini elok rehat dan pegi menghadiri majlis ilmu.



Kita jamu mata sekejap denga bingka durian .Gambar lama layan je la.



bingka durian

Comments

Popular posts from this blog

Macam biskut pulak ya..sekejap ada sekejap tak de..

Sup ikan Gruk-gruk ..untuk org dlam pantang

Pokok Mata Kucing