kerjaaaaaaaaaaaaaaa.....hari sabtu pun kerja beb

dah tension ngan keja vale ni...bila nak siap entah..aduh...rasa nak muntah dah..selagi kat site ada problem...kerja2 nak proses data tak kan berjalan lancar..boring betul.

ingatkan keja pelupusan sampah kat lahat tu teruk ini lagi teruk...banyak sangat perubahan..
ini membabit kan tanah orang...laluan penghantaran elektrik lalu umah orang ..kena lak ubah..teruknyer...ikut kan hati nak cuti jer..

esok teman nak gi KL nak anto FIL n MIL gi mekah....anto kat kelana jaya jer...boleh rehatkan minda sebentar...ada rancangan gi Kg.Baru...tujuannyer nak gi lunch kat situ...kat pintu gerbang tu...nanti la sok cam ner ek...

Comments

Popular posts from this blog

Macam biskut pulak ya..sekejap ada sekejap tak de..

Sup ikan Gruk-gruk ..untuk org dlam pantang

Pokok Mata Kucing