Aduhaiii...lamanya tk menulis

Dari tajuk dah tau kan berapa lama dah tk menulis.Pada hal hari2 buka blog,cuma mode nak menulis je..tak de
Tak de idea nk tulis apa. Pada hal banyak venda nak cerita tapi fikir juga ada ke orang nak baca.
Apa Ada kesah orang nak baca ke tak nak baca ke.Biar la blog ni tuk luahan rasa sendiri.
Ada 2 cerita nk cerita kt sini .hahaha macam best la sangat kan huhuhu.sejak 2 menjak ni ada aktiviti baru Ku buat.Aku dah start buat senama bila ada masa terluang,biasanya sebelah petang la.Jalan cepat kt taman permainan kt tmn perumahan.Tujuan buat senaman ni bukan la nak badan cantik ...tapi tuk kesihatan diri .Setiap kali Ada temu janji je ngan Dr. Ada je Dr.komplen..nape tk jaga makan LA..gula dalam darah tinggi ..Bp naik la.Jenuh nak jawap..dos ubat asyik bertambah je...
Aduhaiii..tapi alhamdulillah sejak buat senaman ni badan rasa sihat Dan ringan.Spare tayar dah kurang dah. Baju dah banyak yang longgar..Harap jumpa Dr. Kali ni OK je.

Cerita kedua lak...aku cuba berniaga kuih secara kecil2lan. Setiap malam aku buat sehenis kuih talam dan popiah goreng. Dah dekat 2 minggu dah.Kekandang habis kekadang ada la tinggal 5 ketul cam tu dari30 biji.Ada ke untungnya? Jangan tanya..hehehe saja suka je. OK la tuk kali ini. Byeee

Comments

Popular posts from this blog

Sup ikan Gruk-gruk ..untuk org dlam pantang

Pokok Mata Kucing

Lempeng (tepek) n Kopi O 434