Ke Kuala Lumpur....



Pada Ahad lepas kami sekeluarga ke Kuala Lumpur sebab nak daftar anak ke2 kat Kolej poly-tech Mara kat Taman Shemelin Cheras pada hari Isnin nyer. Dia amik Diploma perakaunan dengan kerjasama UITM..yuran sama cam UITM gak, diploma pun under UITM gak.Dia dapat juga tawaran ke Politeknik...nak gak pegi KPTM juga tak boleh nak halang.

Gambar ni tika tamat latihan PLKN ,kurus le sikit,sekarang ni makin besar dari abah dia,ibu dia jangan cakap la.Dia ni manja sikit mana tak nyer..umur 4 tahun masih menyusu badan dan baru nak dapat adik.Dan dari kecik memang comel,tapi tak le macam budak2 lain kalau comel tu dah jadi montel dan obesiti.Semoga dia berjaya hendaknya dalam pengajian nyer..dan tak main2 lagi,fokus kat pelajaran.

Sambil hantar anak tu..sempat jugak jalan ke Chow Kit Road tempat yang penuh memori waktu kecil ku dulu, sok le upload gambar..

Comments

  1. Yani....
    sempat jugak mengorak langkah ke Chekit Rot... ( Chow Kit Road).. tapi dah tak serupa masa kita sekolah dulu...
    Kita ni dah lihat banyak perubahan pada KL... best kan jadi anak KL...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Sup ikan Gruk-gruk ..untuk org dlam pantang

Pokok Mata Kucing

aduhai..ni yg malas jumpa dr. ni...............