Cuti setengah hari...

Hari ni cuti setengah hari sebab pagi tadi pegi hospital buat pemerikasan kencing manis.Hari ni amik darah untuk buat ujian gula dalam darah, ujian air kencing, test mata dan Ecg(jantung).pada 17hb nanti baru jumpa Dr. dan boleh tau la result ujian2 yg dilakukan tadi...nanti boleh la dengar leteran Dr. bla..bla..bla..semalam dah jumpa pakar pemakanan..dia cakap waktu makan aku teruk...tak ikut aturan...

Lepas jer jumpa buat test semua tu...melantak Nasi tomato yg dibuat sendiri..huhahaha..amik ko.Sejak petang semalam sekat makan..ari belasah makan sedap huhuhu..tapi air manis masih tak minum tu pantang..hehehe kekadang pantang jumpa belasah jugak
Nasi Tomato,ayam masak merah dan jelatah..perghhhhhhh
 
 

Comments

Popular posts from this blog

Sup ikan Gruk-gruk ..untuk org dlam pantang

Pokok Mata Kucing

aduhai..ni yg malas jumpa dr. ni...............