Penggangur Terhormat...

Ada ke istilah penggangur terhormat..
Mesti la ada...sapa dia?Aku le tu..
Dah 4 hari kerja tak termasuk cuti hari perkerja...aku kat ofis ni tak ada keja.Bosan sesangat..rasa nak amik cuti jer..tapi cuti kena simpan mana tau ada kes kecemasan.Cuti dah abis ..susah pulak

Boss..keja bila nak masuk ni..
Keja kat site tak siap lagi cam mana nak masuk ofis...nak proses data?
tu la nasib pelukis pelan cam aku ni...
selagi keja2 kat site tak siap terpaksa le menggangur...
siap le ko nanti bila keja dah masuk tak menang tangan nanti..masa tu la OT melambak..kayo makcik...

Apa nak buat erkkk...FB sudah blog walking sudah...
nak tido ..tak mau pulak...

Comments

Popular posts from this blog

Macam biskut pulak ya..sekejap ada sekejap tak de..

Sup ikan Gruk-gruk ..untuk org dlam pantang

Pokok Mata Kucing